fbpx

Caesari salat omatehtud kastme, krevettide ja rannakarpidega
1 portsjon

(õli kastmele, mereandide praadimiseks)

Kastme valmistamine

Lööge muna kaussi, kus on mugav kastet mikserdada. Lisage vähehaaval valades õli ja kõik teised koostisosad ning mikserdage ühtlaseks kastmeks.

Muna1 gab.
Maisiõli AMPHORA120 ml
Kapparid 5 g
Anšoovisefilee2 gab.
Worchestershire‘i kaste5 ml
Sidrunimahl 5 ml
Parmesan10 g
Sinepiterad 3 g

Salati valmistamine

Murdke salatilehed suuremateks tükkideks ja segage kastmega.

Eemaldage saialt koorik ja lõigake väikesteks kuubikuteks, asetage ahju ning küpsetage 150 °C juures 10 minutit, kuni saiakuubikud muutuvad krõbedaks.

Rooma salati lehed 120 g
Sai 60 g

Praadige õlis purustatud küüslauguküüs ja tüümian, lisage sulatatud ja puhastatud krevetid ja rannakarbid. Lisage maitse järgi soola ja praadige, kuni mereannid on valmis.

Krevetid3 tk
Rannakarbid 5 tk
AMPHORA rapsiõli 25 ml
Küüslauk5 g
Tüümian 2 g
Sool2 g

Pange kõik koostisosad taldrikule ja puistake üle riivjuustuga.

Riivitud parmesan10 g