(õli kastmele, mereandide praadimiseks)
Kastme valmistamine
Lööge muna kaussi, kus on mugav kastet mikserdada. Lisage vähehaaval valades õli ja kõik teised koostisosad ning mikserdage ühtlaseks kastmeks.
Muna | 1 gab. |
Maisiõli AMPHORA | 120 ml |
Kapparid | 5 g |
Anšoovisefilee | 2 gab. |
Worchestershire‘i kaste | 5 ml |
Sidrunimahl | 5 ml |
Parmesan | 10 g |
Sinepiterad | 3 g |
Salati valmistamine
Murdke salatilehed suuremateks tükkideks ja segage kastmega.
Eemaldage saialt koorik ja lõigake väikesteks kuubikuteks, asetage ahju ning küpsetage 150 °C juures 10 minutit, kuni saiakuubikud muutuvad krõbedaks.
Rooma salati lehed | 120 g |
Sai | 60 g |
Praadige õlis purustatud küüslauguküüs ja tüümian, lisage sulatatud ja puhastatud krevetid ja rannakarbid. Lisage maitse järgi soola ja praadige, kuni mereannid on valmis.
Krevetid | 3 tk |
Rannakarbid | 5 tk |
AMPHORA rapsiõli | 25 ml |
Küüslauk | 5 g |
Tüümian | 2 g |
Sool | 2 g |
Pange kõik koostisosad taldrikule ja puistake üle riivjuustuga.
Riivitud parmesan | 10 g |