fbpx

Lehtsalatisegu köögiviljade, krevettide ja balsamico-kastmega
1 portsjon

(õli külmale kastmele)

Salati valmistamine

Lõigake kurk ja kirsstomat sobivateks väikesteks tükkideks. Lõigake redis õhukesteks viiludeks.
Asetage salat ja köögiviljad taldrikule, kõige peale tõstke krevetid.

Salatisegu 100 g
Värske kurk 40 g
Kirsstomat30 g
Redis 10 g
Gröönimaa krevetid 40 g

Kastme valmistamine

Segage kannmikseris õli äädikaga, lisage hakitud petersell, peeneks hakitud tomatid ja maitseained.
Valage kaste varem valmistatud salatile.

AMPHORA rapsiõli15 ml
Tume palsamiäädikas 5 ml
Petersell1 g
Värske tomat5 g
Soolmaitse järgi
Suhkurmaitse järgi
Pipar maitse järgi