(õli frittimiseks, sibulate praadimiseks)
Taina valmistamine
Sõtkuge kõik koostisosad tainaks ja mähkige toidukilesse. Jätke tainas 30 minutiks seisma.
Jahu | 250 g |
9% äädikas | 5 tilka |
Vesi | 125 ml |
Sool | 3 g |
Täidise valmistamine
Praadige sibul õlis, kuni see on kergelt kuldseks muutunud. Jahutage sibul. Segage jahutatud sibulad ja ülejäänud koostisosad, jätke 15 minutiks tõmbama.
Rullige 2 mm paksuseks tainaks, vajutage tainast ümmarguse vormiga ringid ja asetage täidis keskele. Keerake tainas kokku nii, et täidis oleks keskel, ja vajutage servad tihedalt kinni.
Kuumutage maisiõli ja frittige tšeburekke, kuni need on muutunud kuldpruuniks.
Veiseliha, hakklihana või väga peeneks hakituna | 100 g |
Lambaliha, hakklihana või väga peeneks hakituna | 100 g |
Väikesteks kuubikuteks lõigatud sibul | 200 g |
AMPHORA päevalilleõli | 30 g |
Peenestatud vürtsköömned | maitse järgi |
Sool | maitse järgi |
Pipar | maitse järgi |
Keefir | 50 ml |
AMPHORA maisiõli frittimiseks |