fbpx

Minitšeburekid
6 tk tavasuuruses või 12 tk väikeseid

(õli frittimiseks, sibulate praadimiseks)

Taina valmistamine

Sõtkuge kõik koostisosad tainaks ja mähkige toidukilesse. Jätke tainas 30 minutiks seisma.

Jahu250 g
9% äädikas5 tilka
Vesi125 ml
Sool3 g

Täidise valmistamine

Praadige sibul õlis, kuni see on kergelt kuldseks muutunud. Jahutage sibul. Segage jahutatud sibulad ja ülejäänud koostisosad, jätke 15 minutiks tõmbama.

Rullige 2 mm paksuseks tainaks, vajutage tainast ümmarguse vormiga ringid ja asetage täidis keskele. Keerake tainas kokku nii, et täidis oleks keskel, ja vajutage servad tihedalt kinni.

Kuumutage maisiõli ja frittige tšeburekke, kuni need on muutunud kuldpruuniks.

Veiseliha, hakklihana või väga peeneks hakituna100 g
Lambaliha, hakklihana või väga peeneks hakituna100 g
Väikesteks kuubikuteks lõigatud sibul200 g
AMPHORA päevalilleõli30 g
Peenestatud vürtsköömned maitse järgi
Soolmaitse järgi
Piparmaitse järgi
Keefir50 ml
AMPHORA maisiõli frittimiseks