(õli külmale kastmele)
Kastme valmistamine
Hakkige kõik koostisosad peeneks ja segage hulka rapsiõli. Koostisosad võib ka puruks mikserdada, nii et tulemuseks oleks ühtlane kastmemass.
AMPHORA rapsiõli D-vitamiiniga | 50 ml |
Päikesekuivatatud tomat | 10 g |
Oliivid | 15 g |
Anšoovis | 5 g |
Šalottsibul | 5 g |
Värske basiilik | 2 g |
Salati valmistamine
Lõigake kurk, tomatid ja paprika väikesteks tükkideks, segage kastmesse ja tõstke koos salatilehtedega kihiti taldrikule. Peale laotage kaunilt fetajuust, oliivid, punase sibula rõngad ja basiilikulehed.
Kurk | 80 g |
Tomat | 50 g |
Paprika | 50 g |
Fetajuust | 30 g |
Oliivid | 30 g |
Minisalat Little Gem | 50 g |
Punane sibul | 5 g |
Värske basiilik | 5 g |