(õli tortilja määrimiseks, kanafilee praadimiseks)
Tortilja valmistamine
Piserdage tortilja ühelt poolt õliga ja praadige kergelt pannil, kuni tortilja muutub pehmeks.
AMPHORA rapsiõli | 5 ml |
Täidise valmistamine
Tükeldage kanafilee, maitsestage soola ja pipraga. Kuumutage pann ja praadige kanafileed, kuni see on valmis ja kuldpruuni värvi. Seejärel praadige pannil peekonit, kuni see muutub veidi läbipaistvaks ja krõbedaks.
Kanafilee | 80 g |
Peekon | 40 g |
AMPHORA rapsiõli | 20 ml |
Sool | maitse järgi |
Pipar | maitse järgi |
Lõigake kõik köögiviljad pulkadeks ja tõstke koos salatiga tortiljale. Lisage samamoodi kana ja peekon. Keerake tortilja hoolikalt kokku ja praadige kergelt pannil.
Värske salat | 20 g |
Tomat | 25 g |
Paprika | 20 g |
Jalapeno | 10 g |
Värske kurk | 20 g |