fbpx

Tortilja kanafilee, peekoni ja värskete köögiviljadega
1 portsjon

(õli tortilja määrimiseks, kanafilee praadimiseks)

Tortilja valmistamine

Piserdage tortilja ühelt poolt õliga ja praadige kergelt pannil, kuni tortilja muutub pehmeks.

AMPHORA rapsiõli 5 ml

Täidise valmistamine

Tükeldage kanafilee, maitsestage soola ja pipraga. Kuumutage pann ja praadige kanafileed, kuni see on valmis ja kuldpruuni värvi. Seejärel praadige pannil peekonit, kuni see muutub veidi läbipaistvaks ja krõbedaks.

Kanafilee80 g
Peekon 40 g
AMPHORA rapsiõli 20 ml
Soolmaitse järgi
Pipar maitse järgi

Lõigake kõik köögiviljad pulkadeks ja tõstke koos salatiga tortiljale. Lisage samamoodi kana ja peekon. Keerake tortilja hoolikalt kokku ja praadige kergelt pannil.

Värske salat 20 g
Tomat25 g
Paprika20 g
Jalapeno10 g
Värske kurk20 g