(õli köögiviljade, seente praadimiseks)
Supi valmistamine
Praadige sibul, küüslauk ja kõrvits õlis, lisage puljong ja koor. Küpsetage madalal kuumusel, kuni köögiviljad on valmis, lisage apelsinimahl ja -koor ning maitseained. Segage kõik kannmikseris püreesupitaoliseks massiks, ühtlasema tulemuse saavutamiseks kasutage sõela.
Valage püreesupp taldrikule.
Sibul | 35 g |
Küüslauk | 5 g |
Kõrvits | 100 g |
Kanapuljong | 150 ml |
AMPHORA päevalilleõli | 25 ml |
Koor | 50 ml |
Apelsinikoor ja -mahl | 10 g |
Sool | maitse järgi |
Pipar | maitse järgi |
Seente valmistamine
Lõigake seened väikesteks viiludeks ja praadige eelkuumutatud õlis, maitsestage soola ja pipraga.
Kui seened on valmis, lisage need hoolikalt segades supile.
Seened | 50 g |
AMPHORA rapsiõli | 10 g |
Sool | maitse järgi |
Pipar | maitse järgi |