fbpx

Kõrvitsapüreesupp praetud seente ja apelsinikoorega
1 portsjon

(õli köögiviljade, seente praadimiseks)

Supi valmistamine

Praadige sibul, küüslauk ja kõrvits õlis, lisage puljong ja koor. Küpsetage madalal kuumusel, kuni köögiviljad on valmis, lisage apelsinimahl ja -koor ning maitseained. Segage kõik kannmikseris püreesupitaoliseks massiks, ühtlasema tulemuse saavutamiseks kasutage sõela.
Valage püreesupp taldrikule.

Sibul 35 g
Küüslauk5 g
Kõrvits 100 g
Kanapuljong 150 ml
AMPHORA päevalilleõli 25 ml
Koor 50 ml
Apelsinikoor ja -mahl10 g
Soolmaitse järgi
Piparmaitse järgi

Seente valmistamine

Lõigake seened väikesteks viiludeks ja praadige eelkuumutatud õlis, maitsestage soola ja pipraga.
Kui seened on valmis, lisage need hoolikalt segades supile.

Seened50 g
AMPHORA rapsiõli10 g
Soolmaitse järgi
Piparmaitse järgi